Skip to main content

Work Out
Stay Strong

Groepstraining


Trainen in een groep is gezellig en werkt motiverend. Sport In Uitvoering biedt groepstrainingen voor kleine groepen (van 3 tot 8 personen) en grote groepen op locatie (bijvoorbeeld in de buitenlucht of op het bedrijf) of in een speciale trainingsruimte bij Robey’s Gym. Trainen op een andere (fitness)locatie? In overleg is er veel mogelijk!

Kees is al een aantal groepslessen gestart bij Robey’s Gym Nieuwkoop en PLUX Uithoorn. Hier kan je zo aanschuiven wanneer je lid bent van de sportschool. Bekijk hiervoor het rooster van de sportschool.

Groepstrainingen zijn er in verschillende soorten en maten. We bieden onder andere: Circuittraining, CompleetFit, BuitenGewoonFit, Bootcamp (indoor of outdoor), Kettlebell training of een TRX-suspension training.

Met jouw eigen groep/bedrijf/vereniging een groepsles starten?

Een (bedrijfs-)uitje, teambuildings activiteit, goede start van de werkweek, voor of na een meeting, sporten en werken is een goede combinatie. Core stabitlity is namelijk erg goed voor vele verschillende beroepen. Het geeft je een stevige houding en vermindering van stress en lichamelijke klachten. Een groepsles kan wekelijks, maandelijks, jaarlijks of eenmalig. Overleg met Kees over de mogelijkheden.

Bootcamp

Bootcamp is een hele leuke manier om lekker intensief in beweging te zijn. Zowel outdoor als indoor. Sport In Uitvoering verzorgt outdoor bootcamp op elke gewenste locatie. Tijdens de bootcamp train je met de bijzondere oefenmaterialen van Sport In Uitvoering: Kettlebells, autobanden, hamers en tractorbanden, slam balls, jerrycans, touwen, etc.

CompleetFit en BuitenGewoonFit

Een ander voorbeeld is CompleetFit. De naam van Sport In Uitvoering voor een uiterst effectieve, intensieve workout. De les duurt driekwartier, waarvan 20-25 minuten op volle snelheid. Ook defensie en politie gebruiken deze manier van trainen voor optimale resultaten.

Tijdens een CompleetFit workout worden een aantal krachtoefeningen achter elkaar uitgevoerd, zonder rustpauzes. Bijzonder effectief voor conditie, kracht en vetverbranding! In de zomermaanden verhuist CompleetFit naar buiten onder de naam BuitenGewoonFit. Deze les duurt ook driekwartier, waarvan (weer) die effectieve, intensieve workout van maximaal 20-25 minuten op volle snelheid, zonder ingelaste pauzes. In de buitenlucht, met wat meer loopwerk en een bootcamp-sausje. 

BuitenGewoonFit Op Locatie is hiervan afgeleid: een intensieve buitenles die op (bijna) elke gewenste buitenlocatie gegeven kan worden door Sport In Uitvoering. Dus, als jij een leuke locatie weet waar je met een aantal vrienden een les BuitenGewoonFit zou willen volgen, dan kan Sport In Uitvoering die les organiseren met de leukste materialen die je (wel of niet) kent.

Kettlebell training

Tijdens de workshop Kettlebell training ga je aan de slag met deze bijzondere trainingsvorm. Je leert om te gaan met de kettlebell, de techniek en de oefeningen die daarbij horen. Na de workshop kun je zelf aan de slag of we maken samen een trainingsprogramma.

Een andere trainingsvorm in gedachte?
Een cursus op maat die aansluit bij jouw doelstellingen. Dit doen we samen, in groepsverband, in een aantal trainingssessies verspreid over een aantal weken. Je leert de techniek per oefening en je past die techniek gelijk toe in een oefenvorm. We herhalen de technieken regelmatig en maken de oefeningen stap voor stap intensiever.

Heeft Kees je interesse gewekt? Neem contact op om de ideeën te bespreken.

Wat zeggen de klanten?

Liliane: "Samen met mijn zoon doe ik nu supersets, cool toch?"

"Ik kom uit een familie van sporters, maar ik, als kleine gezellige dikkerd, kon niet sporten werd mij verteld en ik heb dat heel lang zelf ook geloofd.
Ik had totaal geen verstand van sport, maar wilde toch een tandje bijzetten en letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel zitten. Ik ben gaan bewegen, anders gaan eten en inderdaad behoorlijk afgevallen. 
Door de personal training van Kees heb ik mijn grenzen steeds kunnen verleggen en 'the sky is the limit' lijkt het. Ik doe nu dingen op sportief gebied, als bijna 60 jarige, die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Kees legt alles goed uit zodat ik het begrijp en ik merk dat de training ook echt iets voor mijn lijf en conditie doet. Pijn wordt fijn en je eigen grens opzoeken wordt spannend. Ik sport nu ruim een jaar bij Kees en ik ben zo enthousiast dat mijn zoon nu mee sport en wij samen zelfs supersets doen. Cool toch."

Linda: "Ik had last van terugkerende rugpijn.."

"Ik heb de hulp van Kees ingeschakeld omdat ik last had van terugkerende (lage) rugpijn en de fysio mij had geadviseerd om mijn rug door middel van training sterker te maken. Kees heeft na een intake hier een goed en deskundig trainingsprogramma voor gemaakt en stap voor stap de training aangepast waar nodig. Hij heeft daarin goed gekeken naar mijn behoeftes met als resultaat dat ik nog maar zelden last heb van pijn in mijn rug en het trainen zelfs leuk ben gaan vinden. Kees heeft een hoog kennisniveau van het menselijk lichaam waardoor hij exact weet hoe bepaalde blessures en trainingen aan te pakken. Daarnaast een goede motivator om je naar een hoger niveau in training te tillen."

Lonneke: "Ik had dit veel eerder moeten doen!"

"Ik ervaar Kees als een zeer betrokken trainer die de lat voor zichzelf en de ander hoog legt. Hierbij bewaakt hij wel voortdurend de grenzen waarbinnen iemand verantwoord zijn of haar doel wil bereiken. Tijdens zijn sessies motiveert hij je op een zelfverzekerde en stimulerende manier om het beste resultaat te behalen. Hierbij laat hij tevens zijn veelzijdigheid en kennis zien, wat mij ontzettend goed geholpen heeft om mijn doel te bereiken. Na telkens weken uitgeschakeld te zijn met rugklachten heb ik samen met Kees bereikt dat dit nu verleden tijd is en ik mijn houding en stabiliteit zodanig heb verbeterd, waardoor ik nu meerdere malen in de week met plezier de fitness ruimte instap. De vooruitgang ging eigenlijk zoveel sneller dan verwacht. Ik had dat veel eerder moeten doen!!"

Vincent en Kristel: "Do... or do not. There is no try!"

"We trainen nu al weer driekwart jaar met veel plezier bij Kees. Hij blijft ons motiveren en uitdagen, daardoor maken we, bijna ongemerkt, grote stappen richting onze doelen. Door onze onregelmatige banen is zijn flexibele opstelling en goede communicatie een uitkomst voor ons. Do... or do not. There is no try!"